Selfdesign er skabt efter jeg, gennem de seneste år, har udskiftet og tilpasset de fleste møbler i vores hus. Møbler der nu passer perfekt, er unikke, nogle endda kunstneriske og allesammen passer til deres tiltænkte formål.

Med 17 års erfaring som smed, med speciale inden for tyndpladestål, ligge det næsten i mit DNA, at gå lige til grænsen af det mulige, samt at se muligheder når andre ser begrænsninger.

Det aller smukkeste bliver skabt, i ballancen hvor der hverken er for meget eller for lidt i et produkt.

Jeg ønsker nu at giver dig muligheden for at blive din egen designer og skabe den ideelle indretning, som du kan nyde fuldt ud, hver dag. At omforme ellers kedelige dagligdagsmøbler med smukke og elegante løsninger, som giver dig et smil på læberne. Hvorfor nøjes med mindre..?

Selfdesign er startet som en gren ud fra en større veletableret smedevirksomhed, som igennem mange år har haft stor succes med at nytænke og udvikle prototyper samt færdiggøre allerede opstartede produktideer. Derudover lede projekter hos store danske og internationale virksomheder.

Stål er et hårdt og stærkt materiale, som er kompliceret at mestre, men når det lykkes, er det kun fantasien der sætter grænser. Hos Selfdesign er vi specialister inden for stål, hvilket muliggør et langt mere simpelt og elegant design. 

Samtidig kan stål overfladebehandles på alle tænkelige måder, samt kombineres med både træ og sten for et mere eksklusivt og organisk look.

Derfor samarbejder vi med både lokale snedkere, stenhuggere og savværk, som alle deler samme høje kvalitetsforståelse som os. 

Jeg ser frem til at arbejde med dig.

– Mikkel Borregaard Hansen