Opdateret den 05. June 2023

VILKÅR OG BETINGELSER FOR selfdesign.dk

SELFDESIGN rec tilbyder online shopping til forbrugere via selfdesign.dk netbutik (herefter ‘Online Store‘). De vilkår og betingelser, der er angivet nedenfor (‘Vilkår og betingelser‘) udgør en aftale mellem dig og SELFDESIGN rec, der gælder for køb, du foretager i onlinebutikken. Du bør læse og forstå disse vilkår og betingelser omhyggeligt, før du foretager et køb fra onlinebutikken.

HVEM ER VI?

Henvisninger i disse handelsbetingelser til “SELFDESIGN rec”, “selfdesign.dk” “vi” eller “os” skal være henvisninger til SELFDESIGN rec, et aktieselskab registreret i Danmark.

KONTAKTOPLYSNINGER

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til Netbutikken, dens indhold eller nogle af Vilkår og Betingelser, er du velkommen til at kontakte os på Mikkel@selfdesign.dk. Undgå venligst at nævne følsomme betalingsoplysninger i e-mail-korrespondance, da denne form for kommunikation ikke er sikker per definition.

ÆNDRINGER AF VILKÅR OG BETINGELSER

Der kan foretages ændringer i disse vilkår og betingelser. Tjek venligst regelmæssigt for at sikre, at du er bekendt med eventuelle ændringer. Udgivelsesdatoen for denne version af vilkårene og betingelserne er angivet øverst på denne side. Hvis du foretager et køb i onlinebutikken, accepterer du at overholde den version af vilkår og betingelser, der er tilgængelig i onlinebutikken på den respektive købsdato. Tidligere versioner af Vilkår og Betingelser fås hos Mikkel@selfdesign.dk.

KØB AF VARER

Betalinger kan foretages i Netbutikken via en sikker forbindelse mellem selfdesign.dk og Bambora. Betalinger behandles af Bambora i henhold til aftale med SELFDESIGN rec.

Du kan betale med MobilePay, Dankort/VISA-Dankort, eDankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express og JCB i Netbutikken. Betalinger vil ikke blive trukket fra din konto, før varerne er afsendt.

Alle priser angivet i Netbutikken er i DKK og inkluderer DK moms på 25%.

Du accepterer, at SELFDESIGN rec må trække beløb fra det af dig angivne betalingskort eller konto (alt efter hvad der er relevant) for køb af varer. At foretage køb i Netbutikken kræver, at du er berettiget til at indgå kontrakter og/eller foretage køb elektronisk.

SELFDESIGN rec er til enhver tid berettiget til at ændre priser og tilgængelighed af enhver vare eller samling af varer uden forudgående varsel. Vi tilbyder ikke refusion i tilfælde af midlertidige eller permanente prisfald efter et køb til en højere pris.

Medmindre andet er angivet nedenfor, er alle køb bindende.

LEVERING

Varer købt i Netbutikken bliver leveret via Postnord, GLS, DHL og Bring. Fragten er 1-5 dage inden for Danmark. Forudbestillinger vil blive afsendt på den angivne udgivelsesdato.

Mere information om dette er tilgængelig, når du tjekker ud og vælger din leveringstype. De til enhver tid gældende leveringsomkostninger kan findes på udtjekningssiden.

ORTRYDSRET I FORBINDELSE MED VARER

Du kan opsige kontrakter i henhold til Forbrugeraftalelovens § 18. Fristen for at annullere en kontrakt er 14 dage fra leveringsdatoen. Du vil have modtaget information om din fortrydelsesret og information om selfdesign.dk inden du afgiver din ordre.

Hvis du ikke har modtaget disse oplysninger, begynder fristen først at træde i kraft, når du har modtaget oplysningerne skriftligt (f.eks. på papir eller pr. e-mail). Fristen udløber dog 12 måneder efter den dato, hvor du modtager dine varer. Hvis du har modtaget information forud for afgivelsen af din ordre, og du modtager dine køb mandag den 1. for eksempel, har du indtil mandag den 15. til at fortryde kontrakten. Modtager du først information efter du har afgivet din bestilling, fx onsdag den 3., har du indtil onsdag den 17. til at fortryde kontrakten.

Hvis fristen udløber på en helligdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsdag, kan du vente til næste hverdag.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du skriftligt meddele selfdesign.dk, at du ønsker at fortryde dit køb senest 14 dage efter modtagelse af dine varer. Du skal herefter returnere disse varer til nedenstående adresse senest 14 dage efter den dato, hvor du meddelte selfdesign.dk din fortrydelse.

Pakkeføder
Butiksretur – SELFDESIGN Shop
Hørskætten 30,
2630 Taastrup,
Danmark

Hvis du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, kan du bruge standardfortrydelsesformularen her i disse vilkår og betingelser.

Det vil være tilstrækkeligt, hvis du inden fristens udløb har betroet forsendelser til et postvæsen eller et andet firma, som har forpligtet sig til at sende dine forsendelser. Hvis du vil have bevis for, at du har afbestilt rettidigt, skal du opbevare kvitteringen, der viser, at du har betroet varer til et postvæsen mv til forsendelse. Du er ansvarlig for omkostningerne forbundet med at returnere den